MUs!!Kk!A

Koulujen musiikinopettajakoulutus 60 vuotta –
III valtakunnalliset musiikkikasvatuspäivät

Koulujen musiikinopettajakoulutus Suomessa täyttää 60 vuotta. Sen kunniaksi järjestetään 23.-28.10. 2017 juhlaviikko, joka on katsaus maamme musiikinopetuksen menneisyyteen, tähän päivään ja tulevaan. Ohjelman toteutukseen osallistuu alumneja, opettajia ja opiskelijoita yli Taideyliopiston aineryhmä-, osasto- ja akatemiarajojen. Viikon aikana tarjoillaan konsertteja, työpajoja, seminaareja ja kahvilakonsertteja kaikenikäisille! Juhlaviikon järjestää Taideyliopiston Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen aineryhmä. Yhteistyössä Litteratussällskapet Finland 100 ja Suomen musiikkikasvatusseura – FiSME ry.

Katso koko MUs!!KkiA-tapahtuman ohjelma.

FiSME koordinoi seuraavat ohjelmat:

Pe 27.10. Asiantuntijapäivä
Musiikkitalo klo 09.00-16.15
Musiikkikasvatuksen asiantuntijat kokoontuvat ajankohtaisimpien asioiden äärelle. Ohjelmassa on luentoja, esityksiä ja pajoja, jotka valottavat suomalaisen musiikkikasvatuksen nykypäivää tarjoten mahdollisuuden tutustua kollegoihin ja saada virkistäviä ideoita omaan työhön. Päivä huipentuu huutokatrilliin alalämpiössä.
Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu 13.10. mennessä!

La 28.10. Yleisöpäivä
Musiikkitalo klo 9.30-14.45
Ohjelmaa pienille ja perheille, lapsille ja nuorille, vähän kaikille ja vanhemmillekin!
Mitä tapahtuu, kun aikakone ratkeaa liitoksistaan kesken aikamatkan tai kun Eemeli löytää vaarinsa vanhat postikortit? Miltä kuulostaa alttoviulu, pasuuna tai Lastenmusiikkiorkesteri Ammuu!? Yleisöpäivän ohjelmassa on konsertteja, muskarituokioita, yhteislaulua ja tutustumista erilaisiin soittimiin soitinpolulla. Päivän lopuksi kuullaan Näppäreiden riemukasta musisointia alalämpiössä.
Tutustu ohjelmaan!


YHTEISTYÖSSÄ: Taideyliopiston Sibelius-AkatemiaSiba
JÄSENYHTEISTYÖSSÄ: Itä-Helsingin musiikkiopisto, Konserttikeskus, Koulujen musiikinopettajat, Suomen musiikinopettajien liitto, Vantaan musiikkiopisto, Varhaisiän musiikinopettajat, Vuosaaren musiikkikoulu
MUUT YHTEISTYÖTAHOT: Helsingin kaupunginorkesteri, Helsingin yliopisto, Jyväskylän yliopisto, International Minifiddlers, Keski-Helsingin musiikkiopisto, Kirkkohallitus, Kuopion konservatorio, Käpylän musiikkiopisto, Lastenmusiikkiorkesteri Ammuu!, Laulau, Metropolia, Music Drive-In, Nurmijärven musiikkiopisto, Oksidia Oy, Oulun yliopisto, Seurakuntien Lapsityön Keskus, Suomen alttoviuluseura, Suomen kansallisooppera ja -baletti, Suomen kontrabassoklubi, Suomen käyrätorviklubi, Suomen oboe- ja fagottiseura, Suomen Pasuuna- ja Tuubaseura, Suomen trumpettikilta, Taidepäiväkoti Konsti.


The 3rd Biennial Finnish National Conference of Music Education
The Biennial Finnish National Conference of Music Education organized by Finnish Society for Music Education will take place on October 27-28, 2017 in Helsinki, Finland. Official language of the conference is Finnish.