Mukaan!

V valtakunnalliset musiikkikasvatuspäivät Tampereella
17.–20.11.2021

Suomen musiikkikasvatusseura –FiSME ry järjestää marraskuussa järjestyksessään jo viidennet mukapäivät. Mukaan! kokoaa kaikki musiikkikasvatuksesta kiinnostuneet toimijat yhteiseen koulutus- ja verkostoitumistapahtumaan. Tapahtuma on nelipäiväinen ja toteutetaan yhteistyössä Tampere-talon ja Tampereen kaupungin kanssa. Mukana ohjelmaa tuottamassa on FiSME:n verkoston yhteistyökumppaneita kuten Suomen musiikkioppilaitosten liitto (SML), Konservatorioliitto, Konserttikeskus ry, Lastenmusiikki ry, Suomen Sinfoniaorkesterit ry, Suomen musiikinopettajien liitto (SMOL) sekä monia muita. Tutustu ohjelmaan.

Ilmoittautuminen on auki 31.10. asti.

Valitettavasti ilmoittautumisessa on ollut häiriöitä. Ongelma vaikuttaisi liittyvän Applen laitteisiin ja Safari-selaimeen. Suosittelemme kokeilemaan ilmoittautumista toisella laitteella ja selaimella, mikäli ongelmia ilmenee. Pahoittelemme asiaa, tilannetta korjataan parhaillaan! 

Tapahtuma on FiSMEn jäsenille ja tapahtuman esiintyjille ilmainen, muille osallistumismaksu on 20/10€. Osallistumismaksu kattaa ohjelman keskiviikosta perjantaihin. Maksu suoritetaan ilmoittautumislomakkeen kautta. Maksutapoina ovat korttimaksu, verkkopankki sekä MobilePay.

 Lauantain Musiikki soi! -päivään voi ostaa lipun (10/5€) Lippu.fi -sivuilta. 

Osa ohjelmasta striimataan suoratoistona, joten tapahtumaan voi osallistua myös etäyhteydellä. Etäyhteydellä osallistumismaksu on 20€.
Etäyhteydellä pääsee mukaan seuraaviin ohjelmiin: 

Ke 17.11.
klo 10–12 Aamupäivän ohjelma
klo 13.30–16.30 Saa laulaa! -lastenmusiikkiseminaari

To 18.11.
klo 10–12 Aamupäivän ohjelma 

Pe 19.11.
klo 10–12 Aamupäivän ohjelma
klo 13 ja 14 Askarruttaako arviointi?
klo 13 Sävelletään 1
klo 14 Sävelletään 2

Tapahtuma pyritään toteuttamaan suunnitellusti lähitapahtumana ottaen huomioon voimassa olevat viranomaismääräykset. 

Mukaan! -päiviä voi seurata  Facebookissa ja Instagramissa.
#mukaan #musiikkikasvatus #fisme

 

Tarvitsetko majoitusta?

FiSMEn kiintiöhinnoilla majoitut edullisemmin Tampereen laadukkaissa hotelleissa. Huoneita on vain rajattu määrä, varaa omasi pian! 

Tutustu hotelleihin täällä.

Näytteilleasettajaksi Mukaan!-päiville?

FiSME tarjoaa alan toimijoille mahdollisuuden tulla tapahtumaan mukaan näytteilleasettajaksi. Tampere-talosta on varattu näyttelytila, johon on mahdollista tulla esittelemään oman yrityksen/yhteisön toimintaa. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä sähköpostilla musiikkikasvatus@gmail.com 31.10. mennessä.

Pssst…!

Musiikkikasvatuspäivien yhteydessä Tampereella on käynnissä musiikkikasvatuksen superviikko! Mukaan! -päivien lisäksi kaupungissa on Konserttikeskuksen oma nelipäiväinen musafestari KoKeMus ja kaupunki toimii kaiken lisäksi valtakunnallisen Lastenmusiikkipäivän päätapahtumien kotipaikkana. Mukaan!-päivien osallistujilla on mahdollisuus mennä seuramaan KoKeMus-festarin aamukonsertteja klo 9. Tarkemmat tiedot löytyvät päiväkohtaisista ohjelmista.

Yhteistyössä