Mukaan!

V valtakunnalliset musiikkikasvatuspäivät Tampereella
17.–20.11.2021

Suomen musiikkikasvatusseura –FiSME ry järjestää marraskuussa järjestyksessään jo viidennet mukapäivät. Mukaan! kokoaa kaikki musiikkikasvatuksesta kiinnostuneet toimijat yhteiseen koulutus- ja verkostoitumistapahtumaan. Tapahtuma on nelipäiväinen ja toteutetaan yhteistyössä Tampere-talon ja Tampereen kaupungin kanssa. Mukana ohjelmaa tuottamassa on FiSME:n verkoston yhteistyökumppaneita kuten Suomen musiikkioppilaitosten liitto (SML), Konservatorioliitto, Konserttikeskus ry, Lastenmusiikki ry, Suomen Sinfoniaorkesterit ry, Suomen musiikinopettajien liitto (SMOL) sekä monia muita.

Ilmoittautuminen on auki 31.10. asti.

Valitettavasti ilmoittautumisessa on ollut häiriöitä käytettäessä Safari-selainta. Mikäli se on mahdollista, suosittelemme kokeilemaan toista selainta, esim. Chromea.  Pahoittelemme asiaa, tilannetta korjataan parhaillaan! 

Tapahtuma on FiSMEn jäsenille ja tapahtuman esiintyjille ilmainen, muille osallistumismaksu on 20/10€. Osallistumismaksu kattaa ohjelman keskiviikosta perjantaihin. Maksu suoritetaan ilmoittautumislomakkeen kautta. Maksutapoina ovat korttimaksu, verkkopankki sekä MobilePay.

 Lauantain Musiikki soi! -päivään voi ostaa lipun (10/5€) Lippu.fi -sivuilta. 

Osa ohjelmasta striimataan suoratoistona, joten tapahtumaan voi osallistua myös etäyhteydellä. Etäyhteydellä osallistumismaksu on 20€. 

Tapahtuma pyritään toteuttamaan suunnitellusti lähitapahtumana ottaen huomioon voimassa olevat viranomaismääräykset. 

Mukaan! -päiviä voi seurata  Facebookissa ja Instagramissa.
#mukaan #musiikkikasvatus #fisme

Tarvitsetko majoitusta?

FiSMEn kiintiöhinnoilla majoitut edullisemmin Tampereen laadukkaissa hotelleissa. Huoneita on vain rajattu määrä, varaa omasi pian! 

Tutustu hotelleihin täällä.

Esitelmäkutsu

Tulisitko seminaaripuhujaksi Mukaan!-päiville?
Onko sinulla hyvä lauluprojekti josta haluaisit kertoa muillekin? Mitä teet ja kenen kanssa? Mitä tavoitteita projektillasi on ja mitkä asiat myötävaikuttavat sen onnistumiseen? Kuulemme mieluusti siitä lisää! FiSME kutsuu alan toimijoita jakamaan innostavia case-esimerkkejä siitä, miten laulu raikaa lasten kanssa. Osana lastenmusiikkiseminaarin ohjemaa olemme varanneet jäsenillemme yhdestä kahteen 10 min puheenvuoroa, joissa kuullaan lisää hyviä ja toimivia käytänteitä kentältä.

Esittele tutkimustasi posterilla Mukaan! päivillä
Mukaan! -päivien torstain 18.11.2021 tutkimusseminaarin osana järjestetään posterinäyttely, johon mahtuu vielä mukaan posteriesityksiä! Esitelmäehdotusten (max 200 sanaa) tulee sisältää: Esiintyjä(ie)n nimi, organisaatio, yhteystiedot, esityksen otsikko, tutkimuksen vaihe (esim. post-doc, väitöskirja, gradu), sekä abstrakti/lyhyt kuvaus esityksestä.

Ehdotukset tulee lähettää osoitteeseen musiikkikasvatus@gmail.com 30.9.2021 mennessä.

Pssst…!

Musiikkikasvatuspäivien yhteydessä Tampereella on käynnissä musiikkikasvatuksen superviikko! Mukaan! -päivien lisäksi kaupungissa on käynnissä Konserttikeskuksen oma nelipäiväinen musafestari KoKeMus ja kaupunki toimii kaiken lisäksi valtakunnallisen Lastenmusiikkipäivän päätapahtumien kotipaikkana. Mukaan!-päivien osallistujilla on mahdollisuus mennä seuramaan KoKeMus-festarin aamukonsertteja klo 9. Tarkemmat tiedot löytyvät päiväkohtaisista ohjelmista.

Yhteistyössä