Lastenmusiikkiseminaari Jyväskylässä 20.11.

Lastenmusiikkiseminaari Jyväskylässä 20.11.

Valtakunnallisena lapsen oikeuksien päivänä, 20.päivä marraskuuta Jyväskylässä vietetään lastenmusiikin päivää. Jyväskylä on valittu vuoden 2024 Lastenmusiikkipääkaupungiksi ja kuudetta kertaa vietettävän lastenmusiikkipäivän tilaisuuksia juhlistetaan tämän vuoksi Jyväskylässä. Juhlapäivän ohjelmakokonaisuus on tuotettu yhteistyössä Lastenmusiikki ry:n, Konserttikeskuksen sekä FISME ry:n kanssa ja tapahtumapaikkana on Jyväskylän kaupunginteatteri (Vapaudenkatu 36).

Ilmoittautuminen seminaarin avautuu 9.10.

Lisätietoa löytyy täältä:

https://www.jyvaskyla.fi/kulttuuriaitta/kulttuuriaitta/lapsen-oikeuksien-paiva-2011

Jokainen on musiikkikasvattaja -seminaari

Ma 20.11. klo 15-17.30, pieni näyttämö

Lastenmusiikkipäivän ohjelmaan kuuluu perinteisesti musiikkikasvatukseen liittyvä vapaapääsyinen seminaari. Seminaarin teemana on tänä vuonna Jokainen on musiikkikasvattaja ja seminaarin ohjelmassa on puheenvuoroja lastenmusiikin kentältä eri näkökulmista, esimerkiksi varhaiskasvatus- , koulu- ja oppilaitosyhteistyöstä, lastenmuusikoitten kokemuksia ja musiikkikasvatuksesta kulttuurisesti ja kielellisesti moninaisissa ryhmissä. 

Seminaarin päätteeksi julkistetaan seudullisesti toimivan lasten- ja nuortenkulttuurin yhteistyöverkosto Kulttuuriaitan vuoden 2023 lastenkulttuuripalkinnon saaja. Kulttuuriaitta jakaa 1 000 euron arvoisen palkinnon joka toinen vuosi Lapsen oikeuksien päivänä. Palkinnon tavoitteena on lisätä lastenkulttuurin tunnettuutta ja lastenkulttuurin tekijöiden arvostusta. 

Ilmoittautuminen on avoinna 15.11. klo 17.00 asti. Paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa. 

Ilmoittautuminen ja ohjelma löytyy täältä:

https://www.lyyti.fi/reg/jokainenonmusiikkikasvattaja