Imagine, World Tour, vol 2 ilmestynyt

Imagine, World Tour, vol 2 ilmestynyt

Nurmon lukion ja yläasteen musiikin lehtori ja ilmaisutaidon opettaja Hanne Orrenmaa kiersi lastensa kanssa Afrikkaa, Aasiaa, Australiaa ja Oseaniaa puolen vuoden ajan vuonna 2016. Hanne ja tyttäret pitivät matkallaan lukuisia ilmaisia workshoppeja. Workshopeissa Hanne puhui tasa-arvosta, maailmanrauhasta ja yhteisvastuusta – ja kiteytti kaiken laulattamalla John Lennonin laulua Imagine. Imaginen laulaminen videoitiin osassa workshopeista. Matkalaisten palattua Suomeen videoklipeistä koottiin yhtenäinen Youtube-video, joka ladattiin Yutubeen. Tämä Imagine, World Tour, vol 1 -video on kuvattu Zimbabwessa, Sambiassa, Namibiassa, Intiassa, Australiassa, Uudessa Seelannissa, Fijillä, Kiinassa, Vietnamissa ja Kambodzassa.

Viime vuonna (2017) Hannen Imagine-projekti jatkui – Hanne piti yhteensä 12 Imagine-workshoppia Euroopassa, Afrikassa ja Aasiassa. Tällä Imagine, World Tour, vol 2 -videolla on mukana on myös useita kansainvälisiä ryhmiä, niinpä videolla laulaa peräti 28 kansalaisuuden edustajia.

Näillä kahdella Imagine-Youtube-videolla laulaa seuraavien 36 eri kansalaisuuden edustajia:
Itävalta, Australia, Belgia, Kambodza, Kanada, Chile, Kiina, Viro, Fidzi, Slovenia, Espanja, Ruotsi, Suomi, Ranska, Saksa, Unkari, Intia, Irlanti, Libanon, Liettua, Namibia, Hollanti, Uusi-Seelanti, Norja, Filippiinit, Etelä-Afrikka, Etelä-Korea, Sri Lanka, Tonga, Tunisia, Turkki, Yhdysvallat, Qatar, Vietnam, Sambia, Zimbabwe.

Hannen tarkoitus oli lopettaa Imagine-maailmankiertue tähän, mutta nyt moni ryhmä on jo ilmoittanut haluavansa laulaa seuraavalla videolla – niinpä Imagine, World Tour, vol 3 -videon kuvaukset ovat jo alkaneet. Maaliskuussa Hanne kuvasi European Association for Music in Schoolsin konferenssissa Latviassa kansainvälisten musiikinopettajaksi opiskelevien laulaman Imaginen, keväänaikana on vuorossa latvialaisia, liettualaisia ja suomalaisia ryhmiä, kesällä ainakin unkarilainen ryhmä. Haluaisiko Sinun ryhmäsi mukaan seuraavalle Imagine-videolle? Otapa siinä tapauksessa yhteyttä Hanneen: hanne.orrenmaa(at)gmail.com.